Main content

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Sidebar

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Taxatie

Heeft u een taxatie nodig in de regio Rotterdam of de Randstad?

Voor een gevalideerd (NWWI) taxatierapport kunt u ook bij ons terecht.


Wanneer heeft u een taxatie nodig?:

  • Indien u een woning wilt kopen en een hypotheek nodig heeft
  • Indien u uw hypotheek wilt oversluiten
  • Echtscheiding
  • Indien u uw hypotheek wilt verhogen, bijvoorbeeld voor een verbouwingVestingh Makelaars vervaardigt een taxatierapport, die is opgemaakt door een be√ędigde en/of gecertificeerde makelaar/taxateur ingeschreven in het register. Veel geldverstrekkers nemen uitsluitend genoegen met een rapport van een taxateur die is gevestigd in de regio/plaats waarin de woning is gelegen en bovendien lid is van een branchevereniging zoals VastgoedPro. Vestingh Makelaars voldoet aan deze eisen. Wij hanteren marktconforme taxatie tarieven. De kosten van een taxatierapport welke nodig is voor een hypotheekaanvraag zijn bovendien fiscaal aftrekbaar voor uw aangifte inkomstenbelasting.


Kwaliteitsgarantie
Met een taxatierapport (NWWI gevalideerd) van Vestingh Makelaars bent u welkom bij alle Nederlandse banken en hypotheekverstrekkers. Onze taxatierapporten voldoen aan alle eisen en worden geaccepteerd door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).