Verkoopmanagement - Nieuwbouw


Van verkoop van een kavel tot oplevering van een nieuwbouwproject:


  • Het adviseren van de projectontwikkelaar op het gebied van product en prijs met betrekking tot het nieuwbouwplan waarbij de aandacht ligt op de woonwensen van de kopers (doelgroep). Er wordt nauwkeurig bekeken wat de markt nu echt vraagt en hoe de omliggende woningmarkt zich ontwikkelt.

  • Marketing: Om een project succesvol in de markt te brengen is het voor groot belang om te bekijken welke marketingmiddelen er ingezet zullen worden en welke uitstraling dit nodig heeft. Te denken valt over de keuze van brochure, social media, plattegronden, impressies, aanmelden op funda, projectsitesite, en het organiseren van de verkoopevent.

  • De verkoop: het werven van de juiste makelaar op het juiste project. Het al dan niet samen met collega makelaars het werven van klanten, het 'bemannen' van kopersinformatie avonden, kijkdagen op de bouw, klanten informeren door middel van verkoopgesprekken over de nieuwbouwwoning (incl meerwerk) . Kortom; we zijn het aanspreekpunt voor de klant en ontwikkelaar gedurende het gehele proces.

  • Het begleiden en aanjagen van 'complexe' bestaande projecten maar ook het verkopen van nieuwe projecten en kavels.


Wilt u meer weten wat ik voor uw bedrijf en uw klanten kan betekenen? Neem dan contact met me op.