Natacia Rademaker - register makelaar / register taxateur (RMT)
nrademaker@vestinghmakelaars.nl

Natacia Rademaker is sinds 2003 werkzaam als registermakelaar en taxateur in de Randstad. Zij heeft in 1997 haar SVM diploma makelaardij (HBO) behaald. Vanaf 1997 is zij werkzaam geweest in het accountmanagementteam van KPN om vervolgens toch in haar eigen vakgebied terecht te komen. Gedurende de afgelopen jaren heeft zij ruime ervaring opgedaan in de makelaardij als makelaar en registertaxateur en de verschillende aspecten van het vak mogen ervaren! De laatste jaren houdt Natacia zich voornamelijk bezig met de verkoop van nieuwbouwprojecten of het aansturen van nieuwbouwprojecten als verkoopmanager.

In haar vrije tijd maakt Natacia graag buitenritten door het bos met haar paard, heeft een sociaal actief leven met haar man en vrienden en maakt graag verre reizen.
Jorine Bas - administratief medewerkster
jorine@vestinghmakelaars.nl

Jorine is sinds 2014 werkzaam bij ons kantoor en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Of het gaat om het opmaken van een nota, het uitwerken van een taxatierapport of een koopovereenkomst, Jorine draait haar hand er niet voor om.